Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost notificată intrarea debitorului Cris Greenhouse SRL în procedura de faliment

ro

16 Apr, 2016 00:00 2232 Marime text
Tomis IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Cris Greenhouse SRL, conform sentinţei civile nr.147/25.01.2016, ce a fost pronunţată în dosarul nr. 6422/118/2013 al Tribunalului Constanţa, Secţia a II-a Civilă, notifică intrarea debitorului în procedura de faliment.
 

Debitorul Cris Greenhouse SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute la art. 28, alin. (1) din Legea privind procedura insolvenţei. Creditorii Cris Greenhouse SRL, inclusiv cei care au înregistrat creanţe împotriva debitorului în perioada de observaţie sau ulterior, până la deschiderea procedurii falimentului, trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a
acestuia, prin depunerea cererii de admitere a creanţei.
 
Termenul-limită pentru depunerea eventualelor contestaţii la creanţele născute în cursul procedurii este 26 aprilie, iar tabelul definitiv consolidat al creanţelor va fi afişat pe data de 6 mai.
 
De asemenea, lichidatorul judiciar a convocat Adunarea Creditorilor, care a avut loc la data de 14 aprilie, la sediul din Constanţa (bulevardul Ferdinand 79, bl. AR2). Ordinea de zi a fost următoarea: confirmarea lichidatorului judiciar şi stabilirea onorariului, precum şi aprobarea strategiei de valorificare a bunurilor debitoarei.

Despre Cris Greenhouse SRL

Controlată de asociatul unic Ciprian Cati, Cris Greenhouse SRL a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în comuna Cogealac. Capitalul social subscris, de 160.200 de lei, integral vărsat, este compus din 16.020 de acţiuni. Administratorul special al societăţii, care se ocupă de „cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor“, este Ciprian Cati.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii