Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A deţinut localul Grill Time Creditorii Grill Time One SRL, aşteptaţi să se înscrie la masa credală

ro

12 Jun, 2017 00:00 3342 Marime text
Dascălescu & CO SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Grill Time One SRL, desemnat conform sentinţei civile nr. 838 din data de 15/05/2017, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 7408/I18/2016, notifică deschiderea procedurii falimentului împotriva debitorului.
 
Grill Time One SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de Ia deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute la art. 67, alin. (I) din Legea privind procedura falimentului. Creditorii debitorului Grill Time One SRL trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia prin depunerea cererii de admitere a creanţei.
Termenul pentru depunerea cererilor creanţelor născute în cursul procedurii asupra averii debitorului este 29.06.2017. Nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţele deţinute împotriva debitorului.
 
Termenul privind verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor este 28.07.2017.
De asemenea, contestaţiile la creanţele născute în cursul procedurii trebuie depuse în maximum şapte zile de la publicarea tabelului suplimentar. Termenul pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor este 28.08.2017. Deschiderea procedurii falimentului se notifică la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Grill Time One SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost fondată în 2011 de Erdinci Duran, asociat, cu un aport la capital de 100 de lei, echivalând cu zece părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Florentin Nicuşor Dragomir, asociat, cu un aport la capital 100 de lei, echivalând cu zece părţi sociale, cota de participare la beneficii/pierderi fiind de 50%. Administratorul societăţii este Erdinci Duran. Sediul social a fost stabilit în municipiul Constanţa, iar activitatea principală vizează domeniul restaurantelor. De menţionat că pe SC Grill Time One SRL a funcţionat localul Grill Time, de pe bulevardul Tomis numărul 121-123.
 
Citeşte şi:

Grill Time, un local fără fiţe şi cu bun-gust din toate punctele de vedere (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii