Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evilmust, Tony Alones şi formaţia Pindu, invitaţi speciali Ce petreceri sunt organizate de Paşti, la malul mării (galerie foto)

ro

09 Apr, 2015 00:00 2245 Marime text
De Paşti, cluburile şi localurile de la malul mării, într-un număr redus faţă de cel cu care ne-au obişnuit, sărbătoresc Învierea Domnului în stilul lor caracteristic: cu petreceri savuroase şi multă distracţie. DJ Evilmust, DJ Alexunder Base şi DJ Tony Alones se numără printre artiştii care vor anima petrecerile de la Constanţa.

Sâmbătă, 11 aprilie

În noaptea de Înviere, Goblin organizează, începând cu ora 22.00, o petrecere cu intrare liberă. „E timpul să ciocnim... shot-uri, long drink-uri şi cocktail-uri“, spun, cu umor, organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Evilmust.
 
Club Luv se alătură localurilor ce marchează această sărbătoare specială. De la ora 23.00, până la primele ore ale dimineţii, DJ Alexunder Base, DJ Maryo şi DJ Smart vor anima petrecerea organizată de Luv. Intrarea este tot liberă.
 
O altă petrecere cu intrare gratuită va avea loc şi în localul Argo Pub, de la ora 23.45. Sub titulatura „Bring the light“, evenimentul va fi animat de DJ Viv Livio.
 
Clubul constănţean Doors, de la ora 23.00, organizează un eveniment special, intitulat „Easteria“. De asemenea, iepuraşul vine şi în Ugly Pub, gazda unei petreceri speciale de Paşte. Începând cu ora 22.00, cei prezenţi în acest local se vor distra alături de DJ Sin.
 
Cunoscut în localurile din Europa, DJ Tony Alones revine la Constanţa, în Fratelli Lounge & Club, unde va fi responsabil cu distracţia. Petrecerea este programată de la ora 23.30. Distracţia continuă în Fratelli şi duminică. Clubul de la malul mării a pregătit pentru prima zi de Paşti o petrecere tematică, intitulată „Gândeşte roz!“. Astfel, petrecăreţii sunt încurajaţi să poarte această culoare, pentru a se asorta cu iepuraşul roz care va fi prezent în Fratelli.
 
În acest weekend, Heaven’s Hell organizează două petreceri de Paşti. Programate de la ora 23.00, evenimentele vor fi animate de DJ Kronk. Fetele vor primi shot-uri din partea casei, iar intrarea, ca de obicei, este liberă.

Duminică, 12 aprilie

Prima zi de Paşti este marcată de Ego Club din staţiunea Mamaia. Organizatorii propun „Serata Seratelor“, în cadrul căreia invitaţii speciali - formaţia Pindu, Steaua di Vreari şi Cozma Band -vor susţine momente de neuitat pentru cei prezenţi.
 
Duminică seară, de la ora 22.00, Argo Pub le propune constănţenilor, alături de DJ Luca, o petrecere până în zori, pe cele mai tari ritmuri de pop-rock şi dance. Intrarea este liberă.
 
Şi localul Amnesia Longe & Bar, de la ora 22.00, organizează o petrecere de Paşti. Seara va fi animată de Coss Mean Percussion, în calitate de invitat special, şi de Claudio, dj rezident.
Culture Pub din Constanţa, sub titulatura „Easter night celebration“, găzduieşte o petrecere de Paşti. Cei prezenţi în Culture Pub se vor delecta cu muzică veche. Intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii