Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale pe litoral!

ro

29 Apr, 2016 12:53 2707 Marime text
Echipe mixte constituite din reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției Județene de Sănătate Publică și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, în scopul prevenirii toxiinfecțiilor alimentare în perioada sărbătorilor pascale și a minivacanței de 1 Mai, au desfășurat acțiuni de verificare a activităților de comercializare a produselor alimentare începând cu data de 24.04.2016.

Colectivele de specialiști de la instituțiile menționate s-au deplasat pe cele trei zone de interes turistic: Constanța – Mamaia, Eforie – Costinești – Techirghiol și Mangalia -  2 Mai – Vama Veche.

În cele 32 de unități verificate acțiunile au vizat marcarea și identificarea spațiilor de frig de depozitare, actualizarea termogramelor, igienizarea spațiilor de lucru și verificarea eficienței acestora, instruirea personalului nou angajat privind noțiunile fundamentale de igienă și efectuarea analizelor medicale specifice și verificarea metrologică a aparaturii de măsură și control.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate două avertismente, o amendă contravențională în valoare de 600 lei și emisă o ordonanță de suspendare a activității.

Acțiunile vor continua până la data de 02.05.2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii