Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru ocuparea a 9 posturi vacante de magistrat asistent la ICCJ

ro

22 Dec, 2009 16:47 6403 Marime text

COMUNICAT

Consiliul Superior al Magistraturii şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie organizează la Bucureşti, în ziua de 7 februarie 2010, concurs pentru ocuparea a 9 posturi vacante de magistrat asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, astfel:

- 1 post vacant la Secţia civilă şi de proprietate intelectuală;

- 5 posturi vacante la Secţia comercială

- 2 posturi vacante la Secţia contencios administrativ şi fiscal

- 1 post vacant la Biroul de informare şi relaţii cu publicul.

Înscrierea candidaţilor la concurs se face, în perioada 23 decembrie 2009 - 07 ianuarie 2010, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, Direcţia Resurse Umane şi Organizare, din Bucureşti, Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6, de unde se pot obţine Regulamentul, tematica şi bibliografia concursului, precum şi relaţii privind actele necesare pentru înscriere.

Taxa de înscriere la concurs este de 400 RON şi se achită la Direcţia Economică şi Administrativ din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al Magistraturii.

La concurs se pot înscrie absolvenţii facultăţilor de drept, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 14 alin. 2 lit. a - d şi de art. 67 alin. 4 din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi condiţia de minimum 5 ani vechime în funcţiile prevăzute de lege, la data susţinerii concursului.

Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice şi a unei probe scrise practice, conform prevederilor art. 10 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aprobat prin Hotărârea nr. 293/2007, a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările şi completările ulterioare.

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii, http://www.csm1909.ro/.

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ŞI RELAŢII CU MASS MEDIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae violeta 31 Mar, 2010 20:29 ieftina taxa