Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Primului Ministru Victor Ponta la Strasbourg

ro

28 Apr, 2015 09:17 1144 Marime text
Primul-ministru al României Victor Ponta va efectua, în data de 28 aprilie 2015, o vizită de lucru la Strasbourg pentru o serie de întrevederi cu înalți oficiali europeni.
Primul-ministru se va întâlni cu Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, Vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen și comisarii europeni Vera Jourova și Margrethe Vestager.
Primul-ministru va prezenta, în discuțiile cu oficialii europeni, evoluțiile în plan economic și măsurile recente adoptate de Guvernul României în domeniul economic și social și va avea totodată un schimb de vederi pe teme de actualitate de pe agenda europeană, cu accent pe Planul de Investiții Juncker, Uniunea Economică și Monetară, Uniunea Energetică și situația din vecinătatea estică, în perspectiva Summit-ului de la Riga din mai 2015.
O altă temă de discuție va viza prezentarea progreselor României în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare. De asemenea, vor fi abordate și aspecte privind ajutorul de stat în cadrul programului de asistență al Comisiei Europene pentru România.
La Strasbourg, primul-ministru va avea întrevederi și cu membri ai Parlamentului European.
 

Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii