Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la nivelul prefecţilor şi subprefecţilor

ro

25 Apr, 2012 00:36 837 Marime text

Executivul a adoptat în şedinţa de astăzi o serie de hotărâri privind înlocuirea mai multor persoane care exercitau, cu caracter temporar sau definitiv, funcţiile publice de prefect sau subprefect, a anunţat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Încetarea exercitării funcţiilor publice de prefect sau subprefect s-a decis la cerere, ca urmare a faptului că persoanele care exercitau aceste funcţii vor candida la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Astfel:

  • Ø Încetează raportul de serviciu al domnului Palaz Claudiu -Iorga, prefect al judeţului Constanţa.
  • Ø Încetează raportul de serviciu al domnului Teculescu Petru Mădălin, prefect al judeţului Ialomiţa.
  • Ø Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa, în funcţia publică de prefect al judeţului Ialomiţa, pentru domnul Petre Gigi.
  • Ø Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa, domnul Ghiorghişor Ionel. Domnul Ghiorghişor Ionel este absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", licenţiat în drept. În anul 2005 a absolvit cursul de formare specializată în administraţia publică organizat de Institutul Naţional de Administraţie. Până în prezent, a ocupat funcţia de şef-serviciu în cadrul Instituţiei Prefectului - judeţul Ialomiţa.
  • Ø Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Harghita, în funcţia publică de inspector guvernamental, pentru domnul Strujan Constantin. Numirea în funcţia publică de inspector guvernamental se face prin decizie a primului ministru.
  • Ø Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Harghita doamna Biro Rodica. Doamna Biro Rodica este absolventă a Facultăţii de Finanţe-Contabilitate din cadrul ASE şi a urmat cursurile masteratului organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice - Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti, cu specializare în sectorul public. Până în prezent, a ocupat funcţia de consilier superior în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Harghita.

Biroul de presă

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii