Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul Ministru Victor Ponta l-a primit astăzi la Palatul Victoria pe ministrul britanic de externe Philip Hammond, aflat în vizită oficială în România - 14 ianuarie 2015

ro

14 Jan, 2015 11:12 1318 Marime text
             Discuţiile au abordat mai multe dosare de interes bilateral şi european, între care modalitatea de consolidare şi intensificare a relaţiilor strategice dintre România şi Marea Britanie, în special pe palierele economic, de securitate şi apărare.
 
         O componentă importantă a Parteneriatului Strategic o reprezintă cooperarea economică, cei doi oficiali salutând nivelul record al schimburilor comerciale de anul trecut și potențialul lor de creștere.
 
         Au fost discutate, de asemenea, aspecte legate de evoluţiile recente la nivelul Uniunii Europene și în vecinătatea acesteia, cu accent pe identificarea unor măsuri adecvate pentru a face faţă provocărilor actuale în plan economic şi de securitate.
 
         Primul Ministru Victor Ponta a reafirmat importanța respectării principiilor fundamentale ale Uniunii Europene, inclusiv principiul liberei circulaţii a persoanelor, și a evidențiat impactul pozitiv în plan economic al acesteia.
 
 
Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii