Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Sorin Grindeanu încurajează dialogul între Guvern și Coaliția Națională pentru Modernizarea României condusă de Alexandru Cumpănașu

ro

13 Feb, 2017 17:10 1337 Marime text
Premierul Sorin Grindeanu a avut astăzi o primă întâlnire cu reprezentanți ai Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, parte a demersurilor de dialog între cele două instituții. Șeful Executivului a încurajat continuarea cooperării prin întâlniri periodice între membrii Coaliției cu miniștri și echipe de specialiști din ministere pentru a identifica împreună cele mai bune soluții pentru fiecare domeniu prioritar.
Discuțiile de astăzi au fost axate asupra absorbției fondurilor europene și modalități de îmbunătățire a acestui proces, context în care ministrul delegat Mihaela Toader a prezentat calendarul de lucru pentru perioada următoare. De asemenea, ministrul Educației Naționale, Pavel Năstase, a prezentat viziunea Guvernului privind dezvoltarea Educației și Cercetării, domenii prioritare ale acestui Executiv.
În cadrul întâlnirii, discuțiile au vizat aspecte legate de transparența și eficacitatea administrației publice, exploatarea resurselor energetice și naturale, noul proiect al legii salarizării unitare, IT&C.
Premierul Sorin Grindeanu a subliniat că toate aceste domenii prioritare pentru Guvern trebuie abordate din perspectiva interesului național și a binelui public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii