Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile domnului senator Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului, la finalul şedinţei Biroului permanent de marţi, 2 iunie 2015

ro

03 Jun, 2015 09:26 846 Marime text
Domnul senator Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului României, a prezentat, la finalul şedinţei Biroului permanent din data de 2 iunie a.c., programul şi ordinea de zi ale Senatului României pentru săptămâna în curs.
Programul de marţi, 2 iunie, s-a modificat, în sensul că şedinţa  de întrebări şi interpelări a fost anulată, întrebările şi interpelările urmând a fi depuse în scris.
Începând cu orele 16.00, a fost programată dezbaterea şi votarea moţiunii  simple depuse de opoziţie, cu tema „SOS: sănătatea în România lui Ponta respiră artificial. Românii mor cu zile”, timpii  alocaţi fiind: o oră pentru  dezbatere şi o jumătate de oră pentru banca guvernamentală, urmate de vot.
După finalizarea dezbaterii şi a votului la moţiunea simplă, a fost introdus pe ordinea de zi un punct distinct, şi anume dezbaterea şi votul asupra solicitării Ministrului Justiţiei privind încuviinţarea reţinerii şi arestării senatorului Dan Şova, votul  fiind secret cu bile, a precizat domnul vicepreşedinte Cristian Dumitrescu.
Programul de miercuri, 3 iunie, cuprinde, în prima parte a zilei, şedinţe în comisiile de specialitate, până la orele 13.00, iar la orele 14.30 va avea loc o şedinţă a Biroului permanent al Senatului pentru a se introduce pe ordinea de zi a plenului, care se va desfăşura între orele 15.00 şi 17.00, raportul comisiei de specialitate cu privire la propunerea legislativă pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului, urmând ca, în intervalul orar 17.00-18.30, să aibă loc şedinţa de declaraţii politice.
Joi, 4 iunie, se vor desfăşura activităţi în comisii.
Domnul senator Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului, a mai anunţat că Biroul permanent a avizat toate activităţile propuse de comisiile de politică externă, cu excepţia celor referitoare la participarea la Forumul Crans Montana şi la Forumul economic internaţional al Americilor de la Montreal.


Direcția Presă, Comunicare şi Imagine
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii