Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Guvernul României Mesajul Guvernului României cu ocazia sărbătoririi KURBAN BAYRAM

ro

24 Sep, 2015 12:50 1118 Marime text
Comunitatea musulmană din România sărbătorește începând de astăzi Kurban Bayram, Sărbătoarea Sacrificiului (Eid al-Adha), un moment solemn în care familia și devoțiunea față de Dumnezeu sunt celebrate. Sensul principal al acestei mari sărbători este solidaritatea cu oamenii care trec prin momente grele, înfăptuirea binelui comun chiar și prin mici sacrificii de ordin personal.
 
Mesajul este cât se poate de puternic și pozitiv, mai ales în aceste momente de încercare pentru Europa și pentru refugiații din zonele de conflict, în care comunitatea globală trebuie să dea dovadă de cât mai multă toleranță și unitate în a fi alături de cei aflați la nevoie.
 
Credem cu totul în puterea toleranței de a ne asigura tuturor un viitor cât mai bun împreună! De aceea, avem în Europa și în România o mare responsabilitate - de a păstra respectul reciproc și armonia în toate relațiile inter-confesionale, de a conviețui cu dragoste frățească pentru cei care vor să ducă o viață liniștită și care vor să se integreze într-un mod util pentru comunitățile care îi primesc cu brațele deschise.
 
Ne bucură foarte mult că cetățenii români de confesiune musulmană se implică activ în a explica tuturor importanța solidarității și a coeziunii societății noastre.
 
Dorim tuturor multă fericire și sănătate - să purtăm pacea și buna-înțelegere în sufletele noastre!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii