Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Guvernul Romaniei - 26 august 2014

ro

26 Aug, 2014 16:17 1213 Marime text
Cu privire la declaratia purtatorului de cuvant al presedintelui Romaniei, referitoare la faptul ca “Traian Băsescu nu a făcut nicio sesizare la Direcţia NaţionalăAnticorupţie cu privire la atribuirea lucrării la Autostrada Comarnic – Braşov”,Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului Romaniei, face urmatoarele precizari:
La investirea noului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, presedintele Traian Basescu a afirmat urmatoarele: "Atentionez ca mergeti intr-un minister cu probleme. Acolo ar trebui sa fiti atent in mod deosebit la premisele de contractare a Autostrazii Comarnic-Brasov. Din informatiile mele, deja s-au produs acte de coruptie”.
Presedintele Romaniei se afla intr-una din urmatoarele situatii: fie are cunostinte despre fapte de coruptie implicate intr-un proiect public important de infrastructura si nu sesizeaza organele abilitate ale statului – in speta DNA, fie s-a folosit de un neadevar pentru a forta blocarea acestui proiect. Cu alte cuvinte, ori ascunde fapte de coruptie, ori minte!
Ambele posibile explicatii ale comportamentului presedintelui Romaniei sunt inacceptabile pentru un demnitar al statului roman si cu atat mai mult pentru cel mai important om in stat, motiv pentru care ii solicit oficial explicatii suplimentare.
 
 
 
Biroul de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii