Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor guvernamental de urgenţă pentru 138 de familii sau persoane singure

ro

07 Apr, 2015 15:20 1005 Marime text
          La propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Guvernul a aprobat alocarea sumei de 390.400 lei pentru sprijinirea unui număr de 138 de familii sau persoane singure.

          De acest ajutor vor beneficia 122 de familii sau persoane care se confruntă cu situații deosebite din cauza stării de sănătate sau a altor cauze care pot duce la excluziune socială. Aceste familii și persoane locuiesc în județele Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și în municipiul București.

          De asemenea, vor beneficia de ajutor 11 familii afectate de incendii (județele Bacău, Galați, Giuirgiu, Neamț, Sălaj, Suceava și Vrancea), 3 familii din județul Hunedoara, afectate de calamități naturale, o famile din județul Teleorman afectată de inundații și o familie din județul Buzău afectată de alunecări de teren.

          Ajutoarele de urgență au fost acordate după efectuarea unor anchete sociale realizate de  agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv cea a municipiului București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii