Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

21-10 Comunicat de presa ref. primirea ministrului afacerilor externe al Statului Qatar, la Palatul Victoria

ro

21 Oct, 2015 18:20 1202 Marime text
Primirea, la Palatul Victoria, a ministrului afacerilor externe al Statului Qatar, domnul Khalid Bin Mohammad Al Attiyah


Primul ministru Victor Ponta l-a primit astăzi la Palatul Victoria pe ministrul afacerilor externe al Statului Qatar, domnul Khalid Bin Mohammad Al Attiyah, aflat în vizită de lucru în România. Vizita are loc în contextul împlinirii, la 22 octombrie 2015, a 25 de ani de relații diplomatice între România și Statul Qatar. 

În cursul convorbirilor a fost evaluat stadiul relațiilor româno-qatareze și progresele înregistrate în concretizarea proiectelor stabilite cu prilejul vizitei premierului român la Doha în luna mai a acestui an. A fost reiterat interesul celor două guverne de a consolida dimensiunea economică a cooperării bilaterale, în special în domeniile energetic, tehnologia informației, investiții în infrastructura de transport, turism și agricultură. Primul Ministru Victor Ponta a apreciat noua dinamică în relațiile politico-diplomatice și economice cu Statul Qatar și a încurajat interesul investitorilor quatarezi pentru oportunitățile de afaceri din România. 

De asemenea, a avut loc un schimb de opinii privind evoluţiile de securitate din zona Orientului Mijlociu şi a Golfului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii