Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigări, substanţe halucinogene şi mărfuri contrafăcute...

ro

25 Nov, 2014 08:46 1377 Marime text
Vineri, 21 noiembrie a.c., ora 09:00, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla într-o acţiune punctuală, în zona Pieţei Brotăcei, a surprins două persoane, de 67 de ani, respectiv 78 de ani, care încercau să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 73 pachete  de ţigări, de diferite mărci.
        Tot în cadrul aceleiaşi acţiuni, militarii au depistat în zona Pieţei Tomis III, în jurul orelor 09:15, o persoană de 64 de ani, care avea asupra sa 7 pachete de  ţigări, pe care le oferea spre vânzare trecătorilor.
        Pe numele lor, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de
contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări au fost predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Fraudelor.
 
        Sămbătă, 23 noiembrie 2014 a.c., ora 12:30, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla într-o acţiune punctuală, a surprins un tânăr de 21 de ani pe peronul garii CFR din municipiul Constanţa, având asupra sa 2 (doua) pliculeţe autosigilante din plastic transparent, ce conţineau o substanţă sub formă de pulbere de culoare albă si 1 (unu) pliculeţ, cu  fragmente vegetale de culoare verde.
      Plicurile au fost  predate la B.C.C.O. Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
       Duminică, 23 noiembrie 2014, a.c., ora 10:40, militarii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, au surprins  în zona Târgului Săptămânal Auto, situat pe Varianta Ovidiu,
2 persoane, de 27, respectiv 28 de ani, care încercau să comercializeze, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 2 (două) perechi pantofi sport şi 2 (două) costume sport, cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.
        Bunurile au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor al I.P.J Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii