Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Constanţa, şapte persoane care aveau asupra lor joint-uri

ro

10 Apr, 2015 09:38 1223 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, şapte persoane care aveau asupra lor joint-uri, 19 pacheţele de staniol şi o pungă cu muguri vegetali care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde, respectiv verde-maronie.
 În perioada 08-10 aprilie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, au surprins în apropiere de Poarta 1 Port Constanţa şi „Boema”, şapte persoane cu vârste cuprinse între 21-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 Asupra acestora, jandarmii au mai găsit, 19 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde şi o pungă cu muguri vegetali de culoare verde-maronie.
Jointurile, pacheţelele şi punga găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
 
 
  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii