Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În weekend „am fost gazde” în turul oraşului Constanţa

ro

11 Apr, 2016 10:36 1718 Marime text
  I. Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care aveau asupra lor şase pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde şi un recipient cu substanţă vegetală de culoare verde -maronie . 
 
  În perioada 09-10 aprilie a.c, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Gară şi Faleză Nord din Constanţa, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 19-29 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
  Asupra acestora, jandarmii au mai găsit şase pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde şi un recipient cu substanţă vegetală de culoare verde -maronie.
 
  Pliculeţele autosigilante, recipientul şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
  II. Jandarmii au surprins în Constanţa, opt persoane care care doreau să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 207 pachete cu 4040 ţigări.
 
  În perioada 09-10 aprilie a.c., echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, au surprins în zona Gară, Piaţa Griviţei şi Eden, opt persoane cu vârste cuprinse între 39- 62 de ani, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă, 207 pachete cu 4040 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate “Rothmans”,„Marble” şi „Ashima”.
 
  Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.
  
  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii