Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă GJM Tomis

ro

15 Mar, 2016 11:37 1929 Marime text
 
        I. În perioada 12-14 martie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona „Gară”, ICIL şi Casa de Cultură, au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 19-27 ani, care aveau asupra lor, joint-uri şi 12 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală de culoare verde.
         Joint-urile şi pacheţelele găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
     
      
      II. În aceeaşi perioadă, jandarmii au desfăşurat acţiuni punctuale în zonele: Piaţa Tomis III, Piaţa Griviţei, respectiv Complex Eden, din Constanţa, unde au surprins şapte persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 63 de ani,  în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă, 179 pachete de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Marble”, „President”, „Ashima”.
         Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări au fost predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Fraudelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii