Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ G..M.J. Constanta

ro

09 Dec, 2013 12:22 944 Marime text
Comerţ ambulant sancţionat de jandarmi
  Duminică, 08 decembrie a.c., intre orele 09.00-10.30, jandarmii din cadrul Gruparii Mobile Tomis, au desfăşurat in Targul Duminical Obor din Constanta, o acţiune de depistare şi sancţionare a comerţului neautorizat si a celor care pun in circulatie, fara drept, produse care poarta o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.
  Astfel, în jurul orei 09.30, au surprins pe I.G., de 50 ani şi pe I.N., de 43 ani, din Constanta, care ofereau spre vânzare zeci de produse sport (treninguri, pulovere) susceptibile de a fi contrafacute si care purtau insemnele unor marci renumite. Bunurile au fost oprite de la comercializare si indisponibilizate, în vederea confiscării.
  Prin urmare, celor doua personane, jandarmi le-au intocmit actele de constatare pentru fapta de punere in circulatie, fara drept, a unor produse care poarta o marca identica sau similara cu o marca inregistrata. Actele urmeaza a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.
 
Fapta cu repetare
  Duminica, 08 decembrie a.c., ora 18.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, în zona Boema si în momentul în care a intrat pe Aleea Orhideelor, a observat un tanar care a început să se agite şi a aruncat pe jos un plic care conţinea o substanţă de culoare verde. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea. Pe lîngă plicul aruncat, militarii au mai descoperit încă un pliculeţ transparent cu aceeaşi substanţă de culoare verde, pregătită pentru consum.
  Tanarului, S.N.C., de 22 ani, din Constanţa, i-au fost întocmite actele de constatare a faptei.
Acesta a declarat că îşi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
  Documentele şi substanţele descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii