Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 26.01.2009

ro

26 Jan, 2009 22:06 991 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108, Constanţa; tel. : 0241.618969, fax : 0241.616153,
www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr. 06,
Constanţa, 26.01.09   
 
B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Duminică, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe raza comunei Costineşti s-a deplasat la domiciliul unei femei din satul Schitu, care reclamase că un bărbat i-a pătruns în casă, cu scopul de a sustrage diverse bunuri.
În baza sesizării şi în colaborare cu Poliţia Costineşti, jandarmii au ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului, unde a fost depistat şi imobilizat Marian Petru P., de 37 de ani, din comuna Brâncoveşti, judeţul Mureş.
Potrivit declaraţiilor proprietarului, cel în cauză a sărit gardul, a pătruns în imobil profitând de faptul că uşa era deschisă şi a fost auzit în timp ce scotocea prin hol.
Surprins apoi cu mai multe bunuri asupra lui, a încercat să dispară de la faţa locului. Pe urmele lui a fugit fiul proprietarului, iar la 50 de metri distanţă de imobil, intrusul a fost imobilizat de jandarmi.  
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că Marian Petru P. a sustras o geacă de piele şi două perechi de pantofi, drept pentru care a fost condus la postul de jandarmi din Costineşti, pentru continuarea verificărilor.
Ca urmare, au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de furt calificat şi violare de domiciliu. Documentele urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. 
Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.


 Deasemeni, se poate apela non-stop Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE
 *** NOTĂ PENTRU EDITOR

Buletinul de presă are ca suport o fotografie, care poate fi descărcată de la adresa:

http://www.jandarmeriaconstanta.ro/bp/schitu.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii