Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa

ro

03 Apr, 2015 09:26 1871 Marime text
I  Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa
 
Cu prilejul aniversării a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa au fost  înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, trei ofiţeri – locotenent colonel  Zaman Cristina înaintat la gradul de colonel, maior Zamfira Marian la gradul de locotenent colonel, locotenent Purcaru Cătălin la gradul de căpitan şi patru subofiţeri: plutonier major Brănescu Virgiliu la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Cojocaru Daniel la gradul de plutonier adjutant, plutonier Abdulmina Altunai la gradul de plutonier major şi plutonier Boca Cristina-Nicoleta la gradul de plutonier major.
 
De asemenea, au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări, diplome de merit şi felicitări, 124 de ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu.
 
 II   Activităţi desfăşurate de jandarmi în cadrul programului ” Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”
În perioada 06 -10 aprilie a.c., în continuarea activităţilor organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române,  jandarmii constănţeni vor fi alături de elevii din instituţiile de învăţământ din Constanţa, prin programul „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”
 Cu acest prilej,  jandarmii vor prezenta o serie de exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu,  exerciţii de autoapărare dar şi ateliere de prezentare a tehnicii din dotare.
 
Activităţile vor debuta în data de 06 aprilie, ora 12.00, la Palatul Copiilor din municipiul Constanţa şi vor continua cu Zilele Porţilor Deschise, 08-09. Aprilie a.c., între orele 10.00-11.00, la sediul Grupării de Jandarmi Constanţa.
 
De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa şi Liceul Decebal, unde vor prezenta teme de prevenire şi combatere a violenţei în cadrul Campaniei “Împreună, pentru siguranţă.”                                  
 
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii