Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesizari penale pentru patru firme constantene

ro

16 Jun, 2010 15:40 2040 Marime text

Nota informativa

  In urma unor verificari efectuate la SC Budim Trans SRL Constanta, societate ce nu functioneaza la sediul social declarat, s-a constatat ca aceasta a livrat catre o alta societate din Constanta cereale (grau, orz, rapita) si a prestat servicii de transport.
  Intrucat administratorul societatii refuza sa se prezinte la control nu exista posibilitatea verificarii inregistrarii in contabilitate a operatiunilor desfasurate, astfel incat s-a prezumat ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma de 595.576 lei.
  Societatii i s-a intocmit sesizare penala.

  SC Floreliana SRL Constanta,  a livrat diverse produse cereraliere si a prestat servicii de transport fara sa inregistreze in contabilitate operatiunile
  Intrucat societatea nu functioneaza la sediul social declarat s-a intocmit sesizare penala pentru un prejudiciul creat bugetului de stat este in suma de 561.456 lei.
  
  SC Timyagro Met SRL cu sediul in localitatea Zorile a vandut produse achizitionate din comunitatea europeana in valoare de 1.746.984 lei pe care, conform datelor pe care le detinem nu le-a declarat si nu le-a inregistrat in contabilitate, intocmindu-i-se sesizare penala.
    
SC Lic – Margi SRL Constanta, care are deja intocmite doua sesizari penale pentru un prejudiciu total in suma de 1.991.403 lei, a efectuat achizitii intracomunitare din Ungaria in valoare de 2.185.881 lei pe care nu le-a declarat si nu le-a inregistrat in evidenta financiar-contabila.
Avand in vedere ca societatea nu functioneaza la sediul social declarat i s-a intocmit sesizare penala.

COMISAR SEF SECTIE

Cristian Radu

                                                                                         

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii