Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nota informativa - 20.05.2009

ro

20 May, 2009 16:08 1007 Marime text

NOTA
  
In urma unor verificari efectuate la SC Dialta Company SRL cu sediul in localitatea Ovidiu, a comercializat catre o societate din judetul Tulcea cereale (rapita, orz, grau) in valoare totala de 4.168.400 lei.
Intrucat societatea nu functioneaza la sediul social declarat, avand intocmita in acest sens sesizare penala in septembrie 2008, neexistand posibilitatea verificarii inregistrarii operatiunilor in evidenta financiar – contabila, s-a prezumat ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma totala de 1.226.000 lei.

  SC Bijenkorf SRL cu sediul in localitatea Poarta Alba a comercializat cereale (rapita, orz, grau, floarea soarelui) in valoare de 5.809.870 lei catre aceeasi societate din judetul Tulcea.
  Societatea nu functioneaza la sediul social declarat, astfel incat evidenta financiar – contabila neputand fi verificata, s-a prezumat ca prejudiciul este in suma totala de 1.708.786 lei.
  
  SC Dicris Silvo SRL cu sediul social in  Medgidia, a comercializat cereale – orz si rapita – achizitionate pe baza borderourilor de achizitie, persoanele inscrise in acestea fiind fictive sau nu detin terenuri in proprietate sau arenda.
  Pentru ca nu functioneaza la sediul social declarat evidenta financiar-contabila nu poate fi verificata, prejudiciul rezumat este in suma de 1.773.264 lei.
  Pentru toate cele trei societatii s-au intocmit sesizari penale care au fost inaintate Parchetelor din raza carora au declarat sediul social precum si adrese catre Directia Generala a Finantelor Publice Constanta pentru calcularea cu exactitate a prejudiciului creat.        

COMISAR SEF SECTIE
Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii