Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 22.04.2009

ro

22 Apr, 2009 00:00 859 Marime text

NOTA
  
  In urma unor verificari  efectuate privind activitatea SC Trans Frunct SRL Constanta, societatea ce are ca administrator si asociat unic un cetatean irakian, a achizitionat diverse produse de la SC Prosperity Enterprice SRL in  valoare totala de 1.871.791 lei. Totodata societatea a vandut catre aceeasi societate produse in valoare totala de  6.228.222 lei.
Intrucat societatea nu functioneaza la sediul social declarat, consideram ca achizitiile si vanzarile efectuate nu au fost evidentiate in contabilitatea societatii.  Astfel  prezumam ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma de 2.492.463 lei.
Societatii i-a fost intocmita sesizare penala care a fost transmisa Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta precum si adresa catre Directia Generala a Finantelor Publice Constanta pentru calcularea cu exactitate a prejudiciului creat.

  SC Metal Real SRL Cumpana, societate ce nu functioneaza la sediul social declarat si ai carei asociati sunt doi cetateni din Republica Moldova ce nu au putut fi contactati, a comercializat catre o alta societate din Constanta 6.022 tone fier vechi, plata operatiunii efectuandu-se prin instrumente bancare.
  Prejudiciul in acest caz este in suma totala de 552.333 lei.
  Intrucat la Directia Politiei Transporturi – Serviciul de Politie Transporturi Maritime Port Constanta se afla in cercetare dosarul penal privind SC Metal Real SRL, materialul intocmit de comisarii Garzii Financiare Constanta va fi transmis institutiei mai sus mentionate.
  
         COMISAR SEF SECTIE

Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii