Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 02.08.2009

ro

02 Aug, 2009 18:50 889 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr. 66,
Constanţa, 02.08.09

B U L E T I N   I N F O R M A T I V
 
 Sâmbătă, 01 august a.c., ora 19.00, jandarmii aflaţi în patrulare în zona antestaţie Triaj C.F.R. Palas au surprins un bărbat în timp ce încărca în saci de rafie mai multe componente metalice de cale ferată.
 După ce a fost legitimat şi luat la întrebări, Marius M., de 36 de ani din Medgidia, a declarat că
avea de gând să vândă materialele la un centru de colectare a fierului vechi.
 În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că persoana în cauză apucase deja să strângă 45 de plăci de traverse şi peste 80 de prezoane, materiale care au fost predate pe bază de proces verbal  reprezentanţilor Reviziei C.F.R. Palas.
 Pe numele lui Marius M. au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptei de furt calificat. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 Menţionăm că aceasta este cea de-a treia faptă de furt de componente de cale ferată şi vagoane în mai puţin de o săptămână, depistată de jandarmii constănţeni în zona triajului C.F.R. Palas. În urma acţiunilor din perioada 28 iulie-02 august, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a întocmit acte premergătoare pentu comiterea faptelor de furt şi de furt calificat pe numele a opt persoane. În toate cele trei cazuri, prejudiciul a fost recuperat.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii