Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu - Vineri, 03 Decembrie 2010

ro

03 Dec, 2010 17:50 3145 Marime text

plantare.jpgCorpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu Constanta (CVGNM) va participa duminica, 5 decembrie, la Gala Voluntarului, care va avea loc la Cercul Militar, incepand cu ora 17.00. Vor fi prezenti aproximativ 40 de volutari, membri activi ai CVGNM, care s-au implicat de-a lungul anului 2010 in diverse activitati ale organizatiei.

sedinta_cvgnm.jpgCorpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu Constanta au desfasurat pe parcursul acestui an mai multe activitati. Voluntarii de mediu au sarbatorit Ziua Mondiala a Apei, Ziua Dunarii, Ziua Pamantului, Ziua Internationala a Mediului Marin sau Ziua Marii Negre. Totodata, voluntarii s-au implicat in activitati de ecologizare in Parcul Tabacarie, de amenajare spatiu verde sau de plantare de puieti.

ziua_dunarii_6.jpg O alta componenta in care voluntarii de mediu s-au implicat o reprezinta latura educativa. Astfel, CVGNM sustin in mod activ Clubul de ecologie "Floarea soarelui" din cadrul Liceului Carol din Constanta. Ultima tema care va fi prezentata si dezbatuta cu elevii din acest liceu se va referi la eroziunea costiera, iar intalnirea este programata pentru ziua de duminica 05/12/2010.

"Implicarea voluntarilor in acest an a fost exemplara. Avem, in randurile noastre, voluntari tineri dar si persoane cu experienta care au dorit sa se implice pentru a avea un mediu mai curat. Cred ca anul 2010 a fost un an bun in ceea ce priveste actiunile de mediu. Speram sa beneficiem in continuare de sustinerea autoritatilor si a agentilor economici, pentru a ne putea desfasura in continuare activitatile benefice pentru comunitate" a precizat Liana Naum, presedinte al Corpului Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu.

Birou de presa

Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii