Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase sirieni ascunşi într-o semiremorcă, depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

24 Aug, 2015 15:51 1140 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat şase persoane de sex masculin, cetăţeni sirieni, care au încercat să intre
ilegal în România **ascunsi într-un automarfar incarcat cu piese pentru masini de spalat

 In data de 23.08.2015, în jurul orei 17.00, la PTF Negru-Voda, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de intrare in tara un  cetatean roman, sofer al unui autocamion, care transporta conform documentelor de insotire, piese pentru masini de spalat din Turcia pentru o societate comercială din Federatia Rusa.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră romani si bulgari au constatat   ca snurul care sigileaza prelata a fost taiat fapt pentru care
s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit al autocamionului si al semiremorcii.

Cu aceasta ocazie, in compartimentul marfa al semiremorcii au fost descoperiti şase bărbaţi, cetateni sirieni, cu vârste cuprinse intre 22- 42 ani, fara documente de identitate. Faţă de cele constatate, conducatorul auto a declarat ca nu avea cunostinta de prezenta persoanelor în autovehicul.

Cetatenilor sirieni li s-a intocmit lucrare penala pentru savârsirea infracţiunii de „tentativa de intrare/iesire prin trecerea ilegala a frontierei de stat” fiind preluati de catre autoritatile de frontiera din Bulgaria pentru continuarea cercetarilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii