Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tonă de motorină confiscată la Cernavodă

ro

11 Jun, 2015 13:07 837 Marime text
În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
O tonă de motorină confiscată la Cernavodă
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă a S.P.F. Cernavodă doi cetăţeni români cu o ambarcaţiune cu motor, care transportau cantitatea de 1.000 litri produs petrolier,  fără a detine documente justificative pentru marfa.
 
 În data de 09.06.2015, în jurul orei 20.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă au identificat, pe malul drept al fluviului Dunărea, la km fluvial 301, pe numiţii S.G. de 35 ani şi C.I.G. de 33 ani, domiciliaţi în Cernavodă, cu o ambarcaţie cu motor.
În urma controlului  ambarcaţiei a fost găsită cantitatea de 1.000 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în flotoarele ambarcaţiunii, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor ambarcaţia şi motorul acesteia, produsul petrolier, evaluat la aproximativ 4.000 lei, iar celor în cauză le-au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 228, alin 1 şi art. 229, alin 3, lit a din Noul Cod Penal.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
Comisar-şef  de poliţie
Petrişor IRIMIA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii