Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţean român depistat în timp ce transporta peste 500 kilograme de cocs fără documente legale

ro

22 Mar, 2016 10:45 1894 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă a G.N. Constanţa un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 560 kilograme de cărbune (cocs) fără documente justificative.
 
În data de 21.03.2016, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Constanţa Sud-Agigea au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Dacia, cu numere de înmatriculare de Constanţa, condus de cetăţeanul român L.L., de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.
În urma controlului, în maşină au fost descoperiţi 15 saci din rafie în care se afla o cantitate de cărbune (cocs), pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente justificative. În urma cântăririi mărfii, a rezultat cantitatea de 560 kilograme de cărbune, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
Persoana în cauză a declarat că a încărcat cărbunele din portul Constanţa cu scopul de a-l comercializa.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin 1 din Cod Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii