Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanţa arestat pentru lipsire de libertate

ro

17 Jun, 2015 11:31 849 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au identificat un cetăţean român care se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate faţă de mai multe persoane pe care le obliga sa muncească la o fermă de pe raza judeţului Tulcea.
Judecătoria Constanta a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au identificat un cetăţean român în vârstă de 38 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, care se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.
Persoana în cauză, care deţine o fermă de animale în localitatea Ceamurlia de Sus din judeţul Tulcea, a obligat mai mulţi cetăţeni români să lucreze ca îngrijitori de animale la ferma în cauză.
Bărbatul  a recurs de mai multe ori la agresări verbale şi fizice asupra victimelor sale şi le-a reţinut abuziv documentele de identitate pentru a nu putea părăsi ferma.
În cursul zilei de 16.06.2015, judecătorul de drepturi si libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus arestarea preventiva a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, care a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.
Poliţiştii de frontieră tulceni continuă cercetările în acest caz sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent-şef adjunct de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii