Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GarantiBank a lansat creditul pentru nevoi personale cu asigurare

ro

08 Sep, 2009 15:48 2630 Marime text

GarantiBank a lansat creditul pentru nevoi personale cu asigurare


Bucuresti, 08.09.2009 – GarantiBank a lansat un nou credit pentru nevoi personale caruia ii este atasat un produs de asigurare denumit „Plan de protectie a venitului”. Clientii care vor contracta acest produs vor fi protejati in urmatoarele situatii: pierdere involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, deces din orice cauza. Acest produs este disponibil pentru clientii persoane fizice si persoane fizice autorizate.

Clientii primesc asigurarea in momentul semnarii contractului de credit. In caz de pierdere a locului de muncă sau de intrare in incapacitate temporara de munca, polita de asigurare ofera acoperire pentru o perioada de maxim 18 luni. In cazul situatiilor de invaliditate totala si permanenta sau de deces, polita de asigurare acopera intreaga valoare a soldului debitor existent la data producerii evenimentului asigurat.

Costurile aferente acestui credit sunt aceleasi ca in cazul creditului de nevoi personale standard. Dobanda este 9,27% pentru creditele in EUR (DAE 15,98% calculata pentru suma maxima de 30.000 EUR pe o perioada de 10 ani) si 12,60% pentru creditele in RON (DAE 19,92% calculata pentru suma maxima de 30.000 EUR echivalent RON pe o perioada de 10 ani).

„Asigurarea atasata acestui credit pentru nevoi personale ofera clientilor o protectie suplimentara a veniturilor in cazul in care intervine una dintre situatiile asigurate. Astfel, in cazul in care clientii sunt in somaj sau in incapacitate de munca pe o perioada mai mare de 60 de zile, timp de pana la 18 luni acestia nu vor avea grija platii ratelor la banca. Iar in caz de deces sau invaliditate totala si permanenta, obligatia financiara a clientului ce decurge din contractul de credit se va stinge.”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

---

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 50 de agentii, dintre care 20 in Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare:
Andreea Catuneanu
PR & Advertising Manager
Tel: 021.208 92 60
Fax: 021.208 92 86
Email: andreea.catuneanu@garantibank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii