Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneu caritabil de fotbal pe plaja la Mangalia, pentru salvarea unui copil bolnav de tumora faciala

ro

05 Jul, 2012 22:10 1506 Marime text
afis_adelin_a3_resize.jpg> Fundatia Umanitara Doru Munteanu organizeaza, sambata, 7 iunie, Turneul de Fotbal pe plaja Ajutati-l pe Adelin. Competitia, care va avea loc pe plaja Luca din Mangalia, se va bucura de participarea echipelor pompierilor, jandarmilor, santierului Daewoo, Liceului Economic si a unor vedete locale.
> In varsta de patru ani si jumatate, Adelin sufera de o tumora faciala care impune o interventie chirurgicala complexa, la ureche, ochi si gat. Copilul risca sa moara sufocat, dic cauza acestei boli, iar interventia salvatoare este programata la o clinica din Austria, in luna august. Dupa cinci interventii chirurgicale succesive in Romania, medicii au propus tratarea micutului pacient in afara tarii. La sfarsitul lunii iunie, Adelin a fost in Austria, unde a fost examinat de specialistii unei clinici private, acestia stabilind pentru luna august programarea operatiei.
> "Fondurile pe care le vom strange la Turneul caritabil vor contribui la finantarea acestei interventii chirurgicale. Speram sa ni se alature cat mai multi romani sensibili la drama prin care trece Adelin. Conturile care le stau la dispozitie celor care vor sa il ajute pe copil sunt RO 92BRDE 140SV10697081400 pentru donatii in euro si RO88BRDE140SV10697161400 pentru lei ", a declarat Presedintele Fundatiei Doru Munteanu, Teodor Munteanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii