Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de locuri de muncă în construcţii disponibile pentru constănţeni

ro

20 Jun, 2012 19:20 1256 Marime text

Comunicat de presă
20 iunie 2012

Sute de locuri de muncă în construcţii disponibile pentru constănţeni

Peste 500 de posturi vacante sunt disponibile la târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii care va avea loc joi şi vineri, 21 – 22 iunie 2012, Între orele 09 – 14, la Pavilionul Expoziţional Constanţa din Mamaia. Evenimentul este organizat de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă în cadrul proiectului PICAS

Șomeri şi alte persoane aflate în cautarea unui loc de munca în construcţii vor avea şansa să se angajeze ca faianţar, dulgher, zidar, maistru, inginer, şef de santier, etc.
Locurile de muncă sunt oferite atat in ţară cât şi în străinătate de peste 20 de firme şi companii cunoscute din domeniul construcţiilor precum: ATG High Solution (175 locuri disponibile), Mobitom (20 locuri disponibile) sau ABC VAL (10 locuri disponibile) etc.

Cu ocazia târgului, persoanele aflate căutarea unui loc de muncă îşi pot realiza în mod gratuit un CV în format Europass şi pot participa la interviuri de angajare. Totodata se pot înscrie în singurul portal dedicat exclusiv sectorului de construcţii, www.picas.ro, loc unde se va continua procesul de recrutare şi va putea fi consultată o ofertă mai extinsă de locuri de muncă. Portalul se adresează în acelaşi timp şi companiilor care caută personal în vederea angajării, având posibilitatea de a selecta dupa profesie, experienţă, calificări, condiţii de lucru speciale etc.

Portalul specializat, www.picas.ro, asigură la nivel naţional întalnirea între cerere şi oferta de muncă de pe piaţa din construcţii, fiind usor de utilizat şi intuitivă.

Informaţii suport
Proiectul Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii din sectorul de construcţii (PICAS) este implementat de Casa de Meserii şi Construcţii (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnaţional din Italia) şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni”.
Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 şi se adresează şomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcţii din 16 judeţe (Bucureşti, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Braşov, Alba, Mureş, Sibiu, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău, Galaţi, Brăila, Buzău, Constanţa). În plus există 4 centre regionale (Bucureşti, Brasov, Galaţi şi Iaşi) unde persoanele  pot fi sprijinite în demersurile lor de a-şi găsi un loc de muncă în construcţii.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii