Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiuni de informare pentru elevi și studenți

ro

03 Apr, 2015 11:39 1925 Marime text
Fundația Baylor Marea Neagră organizează săptămâna viitoare, timp de trei zile, întâlniri de informare cu liceeni, elevi de la școala postliceală și studenți din Constanța. Alegerea acestei perioade are dublă motivație: pe de o parte, aniversarea a 14 ani de existență a Centrului de Excelență, pe 6 aprilie și a Zilei Mondiale a Sănătații, pe 7 aprilie și pe de altă parte, oportunitatea oferită de programul “Școala altfel”, de organizare de activități nonformale, în afara unităților de învățământ, în parteneriat cu organizații nonguvernamentale.
În primele două zile, pe 6 și 7 aprilie întâlnirile vor avea loc la Centrul de Excelență Baylor, iar în cea de a treia zi, pe 8 aprilie, sesiunea de informare cu elevii se va desfășura la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională din Constanța, în cadrul proiectului “Invitație la sănătate”.
La întâlniri vor fi discutate subiecte de interes pentru tineri, legate de prevenirea bolilor infecțioase, în special despre hepatitele cronice și infecția cu HIV. Sesiunile vor fi moderate de medici din echipa Baylor și în cadrul lor, tinerii vor avea ocazia să cunoască informații noi, dar și să adreseze întrebări generate de subiect sau pentru care caută lămuriri de mai multă vreme.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii