Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Tineret în Acţiune

ro

17 Apr, 2012 15:51 1310 Marime text

Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Tineret în Acţiune

Sub-Secţiunea 1.1- Schimburi de tineri

COMUNICAT DE PRESĂ
Pe data de 1 aprilie 2012 a început proiectul `Learn to have initiative. Get involved` (`Învaţă să ai initiativă! Implică-te!`), implementat de Fundaţia Giovanni Bosco din Constanţa.
Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Tineret în Acţiune-Sub-Secţiunea 1.1- Schimburi de tineri şi are ca obiectiv mărirea nivelului de implicare al tinerilor în viaţa socială şi dezvoltarea lor personală, participând în activităţi non-formale bazate pe propria lor experienţă.
Proiectul este realizat în parteneriat cu Instituto Salesiano San Zeno, Verona, Italia.
În activităţile şi programele desfăşurate sunt implicaţi 32 de tineri, 18 din România şi tot atâţia din Italia, cu vârsta cuprinsă între 13-25 ani, care se vor întâlni pentru 18 zile, în luna iulie, la sediul Fundaţiei Giovanni Bosco, organizaţia gazdă.
Pe parcursul celor 18 zile, cei 32 de tineri din România şi Italia vor participa la numeroase activităţi, menite să conveargă spre obiectivele propuse. Astfel, ei vor participa la întâlniri de organizare, jocuri, diferite ateliere, prezentări şi dezbateri pe tema discriminării, seri interculturale, dansuri, activităţi sportive, etc.
Ne propunem să oferim certificatul Youthpass tinerilor participanţi, care să cuprindă competenţele dobândite de aceştia pe parcursul celor 18 zile în care participă la schimbul de tineri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii