Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federatia F.A.P.T. solicita infiintarea Organizatiei Romane de Turism

ro

20 May, 2015 15:38 1559 Marime text
Federatia F.A.P.T., prin membrii sai – Asociatiile regionale de Dezvoltare si Promovare a Turismului din Romania: LITORAL-DELTA DUNARII, BUCOVINA , MARAMURES, PRAHOVA,  BRASOV,  RASNOV,  SIBIU, SIGHISOARA, BUZAU, GORJ, NEAMT, CLUJ, VRANCEA, OLT, TIMIS si BUCURESTI – solicita infiintarea Organizatiei Romane de Turism ca parteneriat public-privat, conform proiectului luat in dezbatere in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei.
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare din România: "Consideram ca Guvernul Romaniei are obligatia de a sprijini turismul romanesc, prin crearea unui cadru legislativ si fiscal cu impact major, in avantajul turismului romanesc, astfel incat sa determinam cresterii imaginii si competitivitatii destinatiilor romanesti, comparativ cu alte destinatii vecine.
Ne bucura sustinerea exprimata in acest sens de premierul Victor Ponta, care a afirmat ca intelege ca aceasta este cea mai buna solutie de promovare a turismului romanesc, in comparatie cu actuala forma de organizare a Autoritatii Nationale pentru Turism.
Asociatiile noastre regionale sunt organizate si funtioneaza activ in parteneriat public-privat, constituit intre autoritatile locale si operatorii privati din turismul romanesc. Noi organizam si derulam campanii regionale de dezvoltare si promovare a turismului pe piata nationala si pe piete externe, cu rezultate si eficienta clare, in comparatie cu activitatea Autoritatii Nationale pentru Turism. Consider ca aceasta este singura solutie eficienta pentru dezvoltarea si promovarea eficienta a turismului romanesc si solicitam Guvernului sa adopte o decizie majora, de organizare a promovarii turismului romanesc in parteneriat public-privat, la nivel national .“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii