Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

F.A.P.T. continua Caravana "Vacanta in Tara Mea"

ro

27 Nov, 2012 00:46 1613 Marime text

Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania (F.A.P.T.) continua Caravana " Vacanta in tara mea " in vederea promovarii destinatiilor romanesti, actiune derulata printr-o serie de info-tripuri organizate de catre asociatiile regionale de promovare cu agentii de turism si massmedia, in parteneriat cu ANAT.

Dupa primul infotrip organizat la Rasnov, in februarie a.c., a urmat mega infotrip-ul pe Litoralul Romanesc si in Delta Dunarii, in luna mai, apoi cel din Bucovina - octombrie a.c., iar acum este randul Asociatiei Prahova.

Astfel, timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2012, se desfasoaraun infotrip dedicat promovarii judetului Prahova. Touroperatorii din toata tara, agentii de turism ANAT si presa locala vor vizita unitatile de cazare, locatiile turistice si pe cele de agrement, precum si domeniul schiabil din staţiunile Azuga, Buşteni, Sinaia.

Declaratie Corina Martin, Presedinte FAPT si ANAT : „Federatia F.A.P.T. continua Caravana de promovare a destinatiilor turistice romanesti, prin organizarea celui de-al IV-lea infotrip organizat, de aceasta data, de catre Asociatia de Promovare Prahova, impreuna cu Primariile Busteni, Azuga si Sinaia. Consideram ca organizarea acestui infotrip ajuta la promovarea judetului Prahova ca si destinatie pentru turismul activ si sporturile de iarna, si va oferi agentiilor de turism romani sa cunoasca unitatile de cazare din judet pe care la randul lor sa le promoveze viitorilor turisti. F.A.P.T. si ANAT vor continua seria infotrip-urilor dedicate promovarii regiunilor turistice din Romania".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii