Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cover Night Cu Robert Patai, Ladies Night si saxofon la rasarit de soare pe plaja - evenimentele de week-end de la Marttinez Beach -

ro

12 Jul, 2013 14:13 1450 Marime text
Marttinez Beach s-a pregatit de week- end! Cei care ajung la mare la acest final de saptamana, sunt asteptati in Mamaia Nord la un maraton al evenimentelor la Marttinez.
 
Astfel, vineri 12 iulie, de la ora 23:00 , Robert Patai, concurent la Vocea Romaniei va sustine un concert de cover-uri acompaniat de Dan Nicolau la trompeta si Alex Borsan la pian. Robert a cucerit publicul roman la Vocea Romaniei si este un entertainer complet care reuseste sa insufleteasca fiecare eveniment la care participa si performeaza.
Va asteptam la o seara cu melodii celebre – se va dansa pana dimineata!
 
Iar la rasarit, cei care rezista pana de dimineata pe plaja, vor avea ocazia sa asculte marea si un inedit moment de saxofon pe plaja.
 
Sambata, 13 iulie, este Ladies NIGHT la Marttinez! Toate doamnelor vor fi rasfatate cu melodii puse de DJ Joe la cererea doamnelor, cocktailuri din partea casei si premii traznite pentru cele mai traznite tinute! Domnii sunt si ei asteptati sa se distreze alaturi de doamne incepand cu ora 22:00!
Din nou duminica dimineata soarele va rasari pe plaja Marttinez in ritmuri de saxofon.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii