Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai îndrăgită competiţie a fetelor glam vine în luna august şi la mare! GLAMOUR Stiletto Run vine la mare

ro

16 Jul, 2013 18:56 1106 Marime text
Pe 2 august, de la ora 18.00,  revista GLAMOUR îşi aşteaptă cititoarele la Constanţa, la City Park Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! Cu premii şi surprize pentru toate participantele, GLAMOUR Stiletto Run e deja la a treia ediţie în România!
La începutul lunii august, GLAMOUR îşi invită cititoarele la mare la cea mai glam întrecere. Iată câteva dintre surprizele acestei ediţii, premiile care pot fi câştigate la GLAMOUR Stiletto Run de la Constanţa.
Aşadar, primele 25 clasate (în funcţie de timpul înregistrat la alergatul pe tocuri 50 de metri) vor primi câte un parfum Puma. Cele care ajung în top 10 vor primi şi un voucher Pandora în valoare de 450 de lei şi câte un set de cinci produse oferite de Douglas.
Special: Redd’s va oferi o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glăvan participantei care a dat dovadă de cel mai mult bun gust în alegerea ţinutei.
După ce a făcut o mulţime de fane pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run revine cu o ediţie specială şi la mare! Pentru cele interesate să participe, trebuie să trimită un e-mail cu datele de contact la adresa glamour@m.ro până pe 31 iulie.
Important: pantofii admişi în competiţia de pe 2 august, la City Park Mall, trebuie să aibă un toc de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de cel mult 2 centimetri.
Până pe 2 august, intră în galeria cu fotografiile de la ediţia din Bucureşti, 2013, a GLAMOUR Stiletto Run.
Partenerii evenimentului: Redd's, City Park Mall, PRO FM
 
Sub motto-ul „Pe tocuri. Fiţi gata. Start!“ revista GLAMOUR şi-a încurajat  cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai simpatică competiţie a verii.
Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. În 2012 se desfăşoară primele ediţii GLAMOUR Stiletto Run şi în România şi Ungaria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii