Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop “Cum fotografiem copilul”

ro

27 May, 2015 22:06 1584 Marime text
Libraria Carturesti, 28 mai 2015, ora 17:00-
 
Constanța, 27 Mai 2015. Cum fotografiem copilul? De cele mai multe ori, in graba, fara sa tinem cont de multe aspecte, care insa fac diferenta intre o poza numai buna de pus in rama si una, numai buna de sters.
 
De aceea, workshop-ul “Cum fotografiem copilul” isi propune sa ofere parintilor cat mai multe sfaturi si secrete din culisele acestei arte, prin intermediul fotografului profesionist Andreea Gutiu.
 
Seminarul va avea loc, Joi, 28 Mai 2015, la Libraria Carturesti din City Park Mall, incepand cu ora 17:00 si este gratuit pentru toti cei interesati de arta fotografiei. Mai multe detalii gasiti pe www.facebook/KoolMedia . In cadrul seminarului, parintii vor deprinde arta fotografiei, trucuri de utilizare a aparatului foto, pregatirea (recuzita, haine), atentie la fundal, trucuri pentru a surprinde expresia perfecta si multe alte detalii.
 
Andreea a realizat zeci de sedinte foto si a sustinut seminarii impreuna cu reviste si colaboratori de renume, ca de pilda: F64, Qbebe si Bebetei. Impreuna cu Dragos Asaftei si Mihai Gagiu a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru un cursant hipoacuzic pasionat de fotografie. Mihai Gagiu este cel care a realizat campania „Expozitie foto caritabila” iar Dragos Asaftei a scris o carte despre fotografie.
 
Evenimentul este realizat de catre Kool Media in parteneriat cu Libraria Carturesti si cu sprijinul sponsorilor: Clinica Regina Maria, Piscina Ondina, Gradinita Casuta din Padure, Joy Land, Camara cu Merinde, Dobrogea. Acestia vor oferi celor prezenti si premii in cadrul tombolei organizate la sfarsitul evenimentului.
 
Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare si ne fac sa zambim- atat pe noi, cat si pe clientii nostri, dar si pe clientii clientilor nostri. Intotdeauna ne place sa “lucram” cu entuziasm si voie buna!
Noi, Kool Media, suntem o agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a echipei în Marketing – Creatie- Comunicare –Relatii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici si mari dimensiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii