Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universul LEGO la Maritimo Shopping Center!

ro

20 Aug, 2014 13:19 2043 Marime text
Fie v-aţi jucat, fie i-aţi ajutat pe cei mici să făurească o lume de vis, lego a constituit întotdeauna o legătură între generaţii şi un mod excelent de petrecere a timpului în mod constructiv. Şi în acest an, Maritimo Shopping Center vă oferă o experienţă de neuitat: Universul LEGO!  Aşadar, aveţi la dispoziţie trei zile - vineri, 22 august 2013 - duminică, 24 august 2013 - în care să vizitaţi expoziţia în premieră la malul mării, Universul LEGO. În fiecare dintre aceste zile, între orele 10.00-22.00, toți vizitatorii Maritimo Shopping Center sunt aşteptaţi în zona Info Desk, la evenimentul, organizat de Maritimo Shopping Center în parteneriat cu Asociația Brickenburg, ambasador LEGO în România. Pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, amatori şi cunoscători, Universul LEGO este o expoziție cum n-aţi mai văzut, creată din milioane de piese. În construcţii originale, cu seturi oficiale, cele mai multe dintre ele fiind de colecție, veţi putea vedea un adevărat univers în miniatură, de la cetăţi, animale şi cavaleri medievali până la blocuri de zeci de etaje şi nave spațiale, cu structuri impresionante ce pot atinge şi 2 metri înălțime. Şi, pentru că nu este suficient să vezi şi să admiri, pe parcursul celor trei zile, atât cei mari, cât și cei mici vor putea participa la ateliere de creație, intrând astfel în impresionanta lume LEGO.
Vă aşteptăm cu drag!

Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii