Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Tenorul ALESSANDRO SAFINA revine la Bucuresti cu un concert de Craciun special

ro

02 Jul, 2015 14:09 1463 Marime text
Tenorul ALESSANDRO SAFINA  revine la Sala Palatului cu un concert extraordinar de Craciun
 
Alessandro Safina "unul dintre cei mai populari tenori ai lumii", dupa cum a fost descris in publicatia australiana Sunday Mail, revine in atentia publicului din Romania intr-un concert extraordinar de Craciun. Evenimentul va avea loc in data de 21 decembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00. Cu un repertoriu special dedicat sarbatorilor de iarna, mult indragitul artist va evolua in acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionisti – cunoscuti sub titulatura, Alexander Symphony Orchestra.

Vocea sa limpede, puternica si senzuala, timbrul impecabil si abilitatea impresionanta de a-si transforma si folosi vocea asemenea unui instrument sunt calitati care ii permit celebrului artist sa imbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock.

Alessandro Safina –”Luna” ( Video): https://www.youtube.com/watch?v=mMDJo_wXtXE
Alessandro Safina are o cariera stralucitoare in lumea operei, concertand, cu casa inchisa, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o crestere a popularitatii la inceputul anului 2000, cand a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de incadrat - "Opera-Rock"- dupa cum il numeste el insusi.

 Single-ul "Luna" a stationat atunci in varful topurilor timp de 14 saptamani.

Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele aratandu-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Biletele, pentru concertul de Craciun sustinut de Alessandro Safina la Sala Palatului, au fost puse in vanzare la Sala Palatului si in reteaua  Bilete.ro la Oficiile Postale, magazinele Inmedio, Germanos, la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 si online pe www.bilete.ro. Persoanele interesate beneficiaza de o perioada de PRESALE,  valabila intre 1 iulie – 1 septembrie 2015.

In perioada de PRESALE, biletele pot fi cumparate la urmatoarele preturi:
GOLDEN  VIP    255 lei
 VIP                     225 lei
CATEG.  I            168 lei
CATEG.  II           157 lei
CATEG.  III          140 lei
CATEG.  IV          112 lei

Incepand cu 1 septembrie 2015, preturile acestora vor fi majorate, astfel:
GOLDEN VIP  -  365 lei
VIP  -  320 lei
CATEG. I  -  240 lei
CATEG. II  -  225 lei
CATEG. III -  200 lei
CATEG.IV  -  160 lei
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii