Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul pentru Nunți şi Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare, îşi deschid porţile vineri 4 aprilie 2014, la Constanţa

ro

03 Apr, 2014 16:29 1740 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează în perioada  4 -6 aprilie 2014, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), cea de-a XI-a ediție a Târgului pentru Nunți, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei. În completarea tematicii se va organiza şi Salonul Profesional pentru Înfrumusetare - un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat profesioniştilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală şi hair-style. Tematica variată pe care o oferă Salonul Profesional pentru Infrumuseţare reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstraţii, realizate de profesionişti, într-un spațiu special amenajat.
Producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO, vor prezenta, atât publicului larg, cât și reprezentanţilor saloanelor, centrelor SPA și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul beauty.
 
Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de mp., peste 50 de firme specializate din Constanța, București, precum și din Brașov, Tulcea, Oradea, Timis, Suceava, Targu Neamt, Ploiesti, oferă  viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare o visează.
 
 
În cadrul acestui salon specializat, vizitatorii vor găsi de la invitații de nuntă, până la aranjamente, pentru spațiul dedicat evenimentului, aranjamente florale, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.
Dansul mirilor, a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți și a capătat o conotație diferită pentru fiecare cuplu. Viitorii miri, îşi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu-şi  invitaţii şi rămânând cu o frumoasă amintire. De aceea, venim în întâmpinarea viitoarelor cupluri cu școli de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului.
De asemenea, două branduri renumite de produse profesionale de make-up vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale târgului, consultanță viitoarelor mirese şi demonstraţii de machiaj.
Este evident faptul că, din ce în ce mai mulți tineri aleg o agenție specializată, care să le ofere consiliere și să se ocupe de organizarea întregului eveniment.
În acest cadru organizat, vizitatorii Târgului pentru Nunți pot alege oferta care li se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât și din punct de vedere al stilului.
Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte legate de reuşita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.
 
În acest an, organizatorul a pregătit o tombola, care constă în câstigarea unei rochii de mireasa. Tombola se va desfăşura în 4 si 5 aprilie, urmând ca duminică, 6 aprilie, fericita câştigătoare să intre in posesia premiului.
 
TEMATICA SALOANELOR CUPRINDE:
-          rochii si pantofi de mireasă,
-          costume pentru miri,
-          verighete si inele de logodna,
-          rochii şi costume de gală,
-          accesorii nunţi,
-          flori şi aranjamente florale,
-          invitaţii de nuntă,
-          mărturii
-          decoraţiuni şi efecte speciale,
-          servicii foto-video,
-          consultanţă regie eveniment.
-          scoală de dans
-          servicii profesionale de make-up
-          echipamente pentru cosmetice şi îngrijire corporală,
-          produse hair-style şi machiaj.
 
 
STRUCTURA PE ZONE A FIRMELOR EXPOZANTE:
-          45% firme din Constanţa
-          35% firme din Bucureşti
-          20% firme din  Brașov, Tulcea, Oradea, Timiş, Suceava, Târgu Neamţ, Ploieşti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii