Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:40 13 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Monica Iagar - “Dragostea trece prin stomac”

ro

14 Jan, 2014 15:47 665 Marime text
Cu un palmares impresionant, Monica Iagar este una dintre cele mai apreciate atlete din Romania. Vedeta este mereu in cautarea unor noi provocari, dorind astfel sa isi depaseasca limitele. De aceasta data, Iagar a vrut sa invete cum sa pregateasca un meniu simplu, dar delicios si anume, Gnocchi a la Silk Panoramic Restaurant & Bar. Toate acestea numai intr-o locatie exclusivista, aflata la etajul 9 al Hotelului Z, vis-ŕ-vis de Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade.
 
„Dragostea trece prin stomac si doresc intotdeauna sa ii impresionez pe cei dragi mie: in primul rand pe cele doua fiice, dar si pe barbatii din viata mea. Ce e drept, orice emotie trece prin stomac, de la fiorii primei iubiri, la fluturasii unei noi relatii. Insa, bucatele alese nu vor iesi niciodata asa cum ti-ai propus daca nu adaugi si un strop de pasiune – asta am invatat la Silk Panoramic Restaurant & Bar, de la Chef Pippo. Momentan, nu exista niciun barbat in viata mea, iar eu imi dedic tot timpul educatiei fetelor, asta pentru ca ele sunt intr-o etapa de crestere in care au mare nevoie de atentia mea”, a declarat Monica Iagar in timp ce prepara reteta pusa la dispozitie de Chef Pippo chiar in bucataria Silk Panoramic Restaurant & Bar.
 
Chef Pippo i-a aratat atletei cum se gateste un Gnocchi exceptional in doar cinci minute, fara prea mult efort. Reteta Monicai include ingrediente alese, cum ar fi Gnocchi preparate in restaurant, din cartofii si faina adusa special din Italia, impreuna cu sosul de tomate si busuiocul italian. Bucataria nu este o stiinta exacta, ci o arta, tocmai de aceea trebuie tratata ca atare, iar Monica a aratat ca este extrem de dibace in domeniul culinar.
 
Intrebata daca i-ar atribui dragostei unul dintre cele patru simturi, atleta a raspuns ca: „Dragostea are gust. Acum, fiecare este liber sa isi aleaga si aroma preferata: de la dulce, la sarat sau de ce nu, picant.”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii