Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iuliana Tudor a spus la Constantin 60’ „Televiziunea te transformă într-un rob al ei şi nu prea mai ai timp nici de tine, nici de cei din jur”

ro

14 Dec, 2015 19:19 1296 Marime text
Şi-a dorit să devină medic, apoi învăţătoare şi magistrat, dar în 1999 a avut primul contact cu televiziunea şi a devenit prezentatoare TV. Iuliana Tudor a povestit în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV care a fost parcursul carierei sale.
 
Iuliana Tudor avea 20 de ani când a participat la un concurs pentru prezentatoare TV la Televiziunea Naţională, pe care l-a luat cu brio. O săptămână mai târziu avea să trăiască experienţa primei transmisiuni live.
 
Am fost autentică, acesta a fost atuul meu... Într-o săptămână, după concursul acela, am intrat în direct. Acela a fost un pariu nebun cu mine”, a spus vedeta.
 
Iuliana este de părere că pentru a face carieră în televiziune ai nevoie de răbdare şi timp, două lucruri esenţiale care le lipsesc tinerilor din ziua de azi.
 
După 15 ani consider că ştiu foarte puţin din ce înseamnă meseria aceasta. Dacă îţi place cu adevărat trebuie să-ţi acorzi timp şi o parte din viaţă. Televiziunea te transformă într-un rob al ei şi nu prea mai ai timp nici de tine, nici de cei din jur. Am pierdut foarte mulţi prieteni din această cauză”, a mărturisit Iuliana Tudor la Constantin 60’.
 
Chiar şi aşa, la cei 38 de ani ai săi, Iuliana este o mamă protectoare, care preferă să-şi educe copilul prin joc, o soţie iubitoare şi o femeie împlinită.

Sunt într-o etapă a vieţii în care am descoperit de cât de puţine lucruri avem nevoie şi cât de imense sunt bucuriile reale, care vin din dragoste”, a mai spus vedeta TV.
 
Dacă vreţi să aflaţi ce dezvăluiri a mai făcut Iuliana Tudor, puteţi vedea emisiunea Constantin 60’ integral pe site-ul Prima TV.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii