Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate premiere Lumina Math 2014, editia XVIII

ro

19 Jan, 2015 17:20 1946 Marime text
Vineri, pe data de 16.01.2015, in sala de sport a scolii gimnaziale “Spectrum” Constanta, a avut loc premierea concursului national de matematica Lumina Math 2014, editia XVIII.

Au fost invitati la festivitate toti elevii care au obtinut locurile I, II si III, pentru a-si ridica diplomele si premiile in bani si tabere la Potigrafu.
LuminaMath este un concurs de matematica la nivel national care a reusit sa stranga in ultimii ani tot mai multi participanti, contribuind astfel la dezvoltarea interesului elevilor de la clasele primare si gimnaziale pentru imbunatatirea cunostiintelor  la aceasta disciplina si atingerea unor performante deosebite . Datorita unui ansamblu format din probleme traditionale de matematica  si probleme de logica, elevii participanti vor invata sa abordeze rezolvarea acestora si din perspectiva  gandirii logice. Chiar daca pentru unii dintre elevi acesta va fi un element de noutate, mai tarziu vor constata ca tocmai acest lucru a ajutat la cresterea randamentului personal.

Din punct de vedere academic, concursul de anul acesta a fost destul de dificil, lucru confirmat de profesorii indrumatori, dar totusi elevii au reusit sa obtina rezultate imbucuratoare.

Multumim foarte mult tuturor cadrelor didactice care s-au implicat in desfasurarea concursului, in pregatirea intensa a elevilor si participarea acestora, totul finalizandu-se cu premii si rezultate pe masura.
Elevii castigatori au fost incantati cand li s-au inmanat premiile de catre conducerea scolii “Spectrum”: dl. Manager Ismail Okan Gur, d-na director Ianul Ruxanda si dl. Director adjunct Zeinedin Turan. La festivitate a fost prezent si dl. Manager al Liceului International de Informatica, dl. Mustafa Bedir.
II felicitam pe toti si le uram success pe viitor tuturor participantilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii