Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Dinastia raţelor” revine cu noi aventuri, exclusiv pe HISTORY

ro

23 Feb, 2016 15:49 1517 Marime text
Bucureşti, 23 februarie 2016 – “Dinastia raţelor” revine pe HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹. Al patrulea sezon are premiera pe 29 februarie, iar următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare luni, de la 23:00.
Membrii familiei Robertson sunt “ţărănoii de Beverly Hills” ai vremurilor moderne. Ei trăiesc visul american, conducând o afacere de milioane de dolari, dar rămânând fideli convingerilor şi stilului lor de viaţă strâns legat de natură.
Cel mai faimos dintre ei este patriarhul familiei, Phil Robertson, cunoscut sub pseudonimul de “Comandantul raţelor”. Alături de fratele lui, Silas, de fiii Willie şi Jase şi soţiile lor, Korie şi Missy, şi de prietenul său cel mai bun, John, bătrânul Robertson conduce dinamica firmă “Duck Commander Products”, unde i-a angajat şi pe jumătate din vecini.
În acest sezon, toată lumea organizează o nuntă surpriză pentru Phil şi Kay. Şi pentru că nepotul Reed va absolvi liceul în curând, Jase hotărăşte să-l ia la vânătoare de broaşte în noaptea dinaintea absolvirii, aşa cum l-a luat şi tatăl lui pe el.
Serialul “Dinastia raţelor” îşi va surprinde fanii cu noi aventuri, în fiecare luni, exclusiv pe HISTORY.
 
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin RCS - DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV. De curând, DIGI a introdus HISTORY® în mai multe locuințe, astfel încât, dacă nu recepționați canalul, vă rugăm să rescanați toată grila sau să faceți o cerere către cea mai apropiată filială.
Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii