Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornel Ilie testează tehnologia pe terenul de tenis, la Playtech

ro

01 May, 2015 20:47 1091 Marime text
Solistul trupei Vunk ne arată de ce preferă sportul în dauna grătarului, duminică, de la 11:30, la Prima TV.
 
Emisiunea Playtech, ediţia din 2 mai, îl are invitat pe Cornel Ilie de la Vunk. Nu într-un studio, nu la un birou, ci pe terenul de tenis. Artistul vine să testeze cum se împacă tehnologia cu tenisul, un sport care devine din ce în ce mai popular în România, graţie Simonei Halep.
 
Cornel, din lotul artiştilor, şi Andrada Bonea, din echipa playtech.ro, vor testa trei gadget-uri prietenoase cu racheta şi fileul. Unul dintre aceste dispozitive este Zepp Tennis, un senzor care se prinde pe racheta de tenis şi care monitorizează loviturile. Cu alte cuvinte, cei doi competitori nu vor avea neapărat nevoie de tabela de marcaj.
 
După repriza de sport, la Playtech vine lecţia de istorie. Octavian Palade, expertul playtech.ro, pune faţă în faţă gadget-uri vechi şi gadgeturi noi. E drept, o dischetă sau o consolă de jocuri din anii ’90 ar părea acum nişte glume, dar niciodată nu trebuie să uităm primele unelte din Epoca Tehnologiei.
 
De asemenea, va fi prezentată şi cea mai nouă unealtă de vorbit şi dat pe net, adică smatphone, a unui binecunoscut producător coreean. Despre ce este vorba, vedeţi la Playtech, duminică, de la 11:30, la Prima TV.
 
  
***           
Mai multe informaţii despre emisiune şi analizele specialiştilor playtech.ro se găsesc aici .
             
***
Ştirile şi review-urile sunt postate şi pe Facebook .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii