Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat! Simona Dragomir te invata cum sa ai o familie perfecta!

ro

03 Sep, 2015 14:59 1473 Marime text
O familie implinita se sedimenteaza in timp, prin armonie si intelegere intre cei doi parteneri, apoi apare miracolul numit viata. Asa incep si pasii firesti pentru a aduce pe lume un nou suflet: intrebarile, pregatirile pentru nastere, recoltarea celulelor stem, alaptarea, apoi cresterea copilului intr-un cadru potrivit. Dupa succesul avut la conferintele anterioare, cunoscuta realizatoare TV si radio, vine din nou in ajutorul parintilor cu o alta conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" avand ca tema: "Familia perfecta: pregatiri pentru nastere, recoltare, alaptare, primele luni cu bebelusul acasa". Aceasta va avea loc in data de 16 septembrie 2015, orele 18:30, la Cinema Café din Plaza Romania, iar Simona Dragomir, alaturi de invitatii sai, vor impartasi participantilor sfaturi benefice pentru o familie perfecta.

"Pentru a aduce pe lume un bebelus ai nevoie de informatii utile"

"Continuam si de aceasta data, cu incredere initiativa de educare a publicului cu o noua tema interesanta: «Familia perfecta», cu accent pe pregatirea pentru nastere, recoltarea de celule stem, alaptare, dar si pe primele luni ale bebelusului petrecute in sanul familiei. Cum au ramas inca intrebari ce nu si-au gasit raspunsul la conferinta, ne-am gandit sa dezvoltam subiectul legat de nasterea si cresterea unui copil intr-un mediu adecvat. Este minunat sa aduci pe lume un sufletel, insa, ai nevoie de cateva informatii pentru a-i face primele luni de viata un vis frumos, dar si pentru a pune o piatra de temelie pentru adultul de mai tarziu. Atunci cand internetul abunda de subiecte de parenting si nu stim ce sfat sa luam in considerare, o discutie fata in fata este cel mai de pret ajutor", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste sanatos cu Simona" de la radio Itsy Bitsy.

In plus, Simona Dragomir a tinut sa adauge: "Parenting-ului si ingrijirea unui bebelus, dar si cresterea sanatoasa a unui copil sunt subiecte atat de delicate, incat uneori avem senzatia ca ne coplesesc. Tocmai de aceea, aceasta editie a conferintelor «Traieste sanatos cu Simona» este conceputa pentru a interactiona si mai bine cu publicul si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor in diverse domenii. De aceasta data am ales sa colaborez cu vectori de imagine ce au drept target familia: banca de celule stem Biogenis, Sanador, cosmeticele Bebble, Noua Luni si Danone Danonino. Orice intrebare isi va gasi raspuns in cadrul intalnirilor noastre, fie ca veti dori sa aflati detalii despre tema abordata sau chiar privind alte curiozitati. Asa ca va asteptam sa va inscrieti la adresaconferintasimona@replicavedetelor.ro si sa alegeti una dintre cele doua taxe de participare."

Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa: conferintasimona@replicavedetelor.ro, iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii