Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile pentru BuzzCamp Constanța!

ro

30 Apr, 2014 18:03 1931 Marime text
JCI Constanta susține evenimentul BuzzCamp, care va avea loc în ziua de 6 mai 2014, la Hotelul Ibis din Constanța.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesioniști, studenți și absolvenți, aflați la începutul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este locul unde tinerii află informații despre cele mai bune perspective de angajare și au ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai companiilor, traineri de top, vedete și role models.
După edițiile de succes din Brașov, București, Timișoara și Cluj, maratonul BuzzCamp va ajunge și în Constanța. Conceput ca un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, bine definit și organizat, evenimentul BuzzCamp îi invita pe tinerii constănțeni în fața unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și a celor mai mari companii de pe piața internațională.
Evenimentul cuprinde doua parti: în prima parte se desfasoara Conferința cu tema "Cum ne dezvoltăm în Secolul vitezei", iar în partea a doua participanții vor fi invitați la două Workshopuri care se vor desfașura în paralel: Atelierul de companii, susținut Lidl România, și Workshopul de dezvoltare personală.
În cadrul conferinței vom vizualiza interviul înregistrat de George Ivașcu, oferit în exclusivitate pentru participanții BuzzCamp, precum și discursurile inspiraționale din partea unor speakeri precum Ioana Enache, General Manager Amway Romania, Ramona Leonida, fondator Evenimente Constanta și Cormel Marcu, Director de programe Mind Evolution.
Invitația echipei BuzzCamp catre publicul constantean este cât se poate de originala:
„Prieten BuzzCamp vechi, nou sau viitor, înscrie-te AICI, notează-ți data în agendă și pregătește-te pentru un eveniment care îți va bucura nu numai mintea dar și sufletul. Și dacă dorești să îți faci o idee despre cum va fi ziua ta la BuzzCamp, te invităm să răsfoiești albumul foto al evenimentului din București.”
Pentru detalii despre eveniment:
Alexandra Nica Coordonator PR

Tel 0371 407 126 | Mobil +40 729 923 450 /
Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.
În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Ploiesti, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).
               
Act as one! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii